Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Zweedse fakkels

Zweedse fakkels voor Hollandse gezelligheid

Met een Zweedse fakkel creëert u snel en eenvoudig een heerlijke buitensfeer waar u lang van kunt genieten. Deze houten fakkel is een ingezaagd houtblok, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Door het aanbrengen van verticale zaagsnedes krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer zodat het blok tot de grond toe opbrandt.

Zweedse fakkels worden veel gebruikt bij tuinfeesten, huwelijksfeesten, buitenevenementen, kerstvieringen, oud & nieuw-feesten of gewoon voor een gezellige avond in de tuin of op het balkon. Met meerdere Zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een weelderig vlammenfestijn.

Bent u op zoek naar een origineel verjaardag- of kerstcadeau? Bestel dan nu snel een Zweedse fakkel. U zult zien dat deze in de smaak valt!
En wilt u grotere aantallen Zweedse fakkels bestellen, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op! Bel ons op 013-5451966 of stuur snel een e-mail.

 

 

 

De Zweedse fakkel als sfeermaker

Dat Zweedse fakkels geweldige sfeermakers zijn, dat wisten we al. Maar hieronder kunt u met eigen ogen zien dat het creëren van warmte en gezelligheid kinderspel is. Of u de fakkel op een bodemplaat, in een speciale standaard of in een vuurkorf plaatst, het kan allemaal en het wow-effect is even groot...

Bekijk hieronder een korte sfeerimpressie

 
Zweedse fakkels bestellen?

U kunt de Zweedse fakkels direct online bestellen of u belt ons op telefoonnummer 013-5451966 en wij verwerken uw bestelling handmatig. Géén probleem, het kan bij ons allemaal!

Lees ook: Wat is een Zweedse fakkel?