Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Blog Zweedsefakkelonline.nl

Buiten zitten, buiten koken, buiten leven...

 • Zweedse fakkel bestellen? Bestel bij Zweedsefakkelonline.nl

  zweedse-fakkel-in-kerstpakket

  Met een Zweedse fakkel gezelligheid tijdens de feestdagen

  Stilletjes aan loopt de zomer op zijn einde en gaan we alweer richting de winter en de bijbehorende feestdagen. Dit klinkt op dit moment misschien wat ongezellig, maar voor ons betekenen de wintermaanden een ontzettend drukke periode waar de nodige voorbereidingen aan vooraf gaan.

  Kerstpakketten met vuurkorf of vuurschaal

  Onze medewerkers zijn inmiddels al weer druk bezig geweest met het samenstellen van originele kerstpakketten. Kerstpakketten met vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel. Want dat is waar we goed in zijn!

  Wilt u uw medewerkers dit jaar eens echt verrassen, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres! Onze kerstpakketten bevatten allerlei gezellige producten en heerlijke lekkernijen om tijdens de feestdagen direct met vrienden en familie van te genieten. Sfeer, warmte en “kerstgevoel” gegarandeerd…

  Zweedse fakkels in een kerstpakket of als relatiegeschenk

  De Zweedse fakkel is een echt sfeerartikel en leent zich daarom uitstekend om aan een kerstpakket toe te voegen of als relatiegeschenk uit te delen. Aangevuld met een praktische standaard en bijvoorbeeld marshmallows en een warme fleecedeken valt zo’n kerstpakket bij vrijwel iedereen in de smaak.

  Met onze webshops Vuurkorfwinkel.nl en Zweedsefakkelonline.nl zijn we al jarenlang de grootste leverancier op het gebied van Zweedse fakkels. Of het nu om één enkele fakkel gaat of om grote aantallen voor bijvoorbeeld een kerstgeschenk voor medewerkers of relaties, u kunt bij ons terecht.

  Zweedse fakkels zakelijk bestellen? Bij ons altijd de beste prijzen

  Wij leveren de Zweedse fakkels uit eigen voorraad en kunnen ze normaliter de volgende dag al bij u bezorgen. Onze prijzen zijn altijd de laagste van Nederland, België en Duitsland, maar wilt u grotere aantallen bestellen, vraagt u dan vooraf eerst een offerte aan. Misschien dat we u nog een aantrekkelijke korting kunnen aanbieden!

  Bel ons voor een offerte of gewoon een vraag op 013-5451966. Onze medewerkers zitten voor u klaar!

 • Happy New Year!

  Zweedsefakkelonline.nl wenst u een
  fantastisch 2016!

  banner 2

 • Zweedse fakkel in kerstpakket? Dan snel naar Zweedsefakkelonline.nl

  Ook voor kerstpakketten met Zweedse fakkel bent u bij ons aan het juiste adres!

  Wist u dat u ook voor originele kerstpakketten met Zweedse fakkels bij ons terecht kunt? Wij leveren al jarenlang originele kerstpakketten met Zweedse fakkel aan bedrijven.
  Het is pas september, maar wij zijn al weer druk bezig met het samenstellen van leuke kerstpakketten. Onze pakketten zijn opnieuw gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid”. Want dat is waar we goed in zijn!

  Kerstpakket met Zweedse fakkel

  Of u nu een vuurkorf, vuurschaal of Zweedse fakkel in het kerstpakket wilt hebben, samen komen we er altijd uit. Onze medewerkers zitten voor u klaar en adviseren u graag.

  Alles is mogelijk en maatwerk is waar we goed in zijn. Uiteindelijk kunt u uw medewerkers dit jaar eens echt verrassen met een origineel kerstpakket waar het hele gezin van geniet! Geen artikelen die jarenlang in de kast blijven liggen, maar leuke, praktische artikelen zoals bijvoorbeeld een Zweedse fakkel, een fleece deken, gluhwein, chocomel of marshmallows. Zelfs de lange lucifers kunnen we toevoegen zodat men direct met het pakket aan de slag kan.

  Grotere aantallen Zweedse fakkels bestellen

  In de laatste maanden van het jaar vinden vele evenementen plaats en is de Zweedse fakkel natuurlijk een sfeermaker bij uitstek. Maar ook als give-away of relatiegeschenk zijn Zweedse fakkels natuurlijk het perfecte kerstcadeau.

  Bent u niet op zoek naar een kerstpakket met Zweedse fakkel, maar enkel naar een partij Zweedse fakkels, neemt u dan snel voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

  Zweedsefakkelonline.nl is onderdeel van Vuurkorfwinkel.nl en hierdoor al jarenlang de grootste webwinkel van Nederland en België op het gebied van Zweedse fakkels. Wij hebben het grootste aanbod, leveren alles uit eigen voorraad en vragen de laagste prijzen!

  Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor Zweedse fakkels?

  Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor kerstpakketten met Zweedse fakkel?
  Bel ons dan snel op telefoonnummer 013-5451966 of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers zitten voor u klaar en helpen u graag!

 • Zweedse fakkels bestellen? | Vandaag besteld, morgen in huis!

  De Zweedse fakkel

  25619_sfeer-fakkel-geschenk

  In Nederland zijn Zweedse fakkels inmiddels zeer bekend en heel populair. En dat is niet voor niets! Een Zweedse fakkel kan veel gezelligheid brengen in een tuin of op het terras. Deze brandende boomstammen zijn zeer sfeerverhogend, gezellig én zorgen natuurlijk voor een prettige warmte. Een Zweedse fakkel kan zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden.

  De oorsprong van de Zweedse fakkel

  De Zweedse fakkel is in de 16e eeuw 'uitgevonden' door soldaten uit Zweden die een eenvoudige manier zochten om vochtig hout te doen branden. Zij maakten zaagsnedes in boomstammen om de zuurstoftoevoer te reguleren.

  Tegenwoordig hebben de fakkels nog steeds dezelfde vorm, maar worden er andere technieken gehanteerd om ervoor te zorgen dat deze niet vonken en minder roken. Een langzaam brandende boomstam die gelijkmatig en gecontroleerd wegbrand. Een prachtige toevoeging voor elke tuin!

  index

  Het gebruik van de Zweedse fakkel

  Voordat u een Zweedse fakkel gaat gebruiken is het verstandig om de gebruiksaanwijzing te lezen. Hierin staat vermeld hoe u de Zweedse fakkel op een verantwoorde manier kunt aansteken, gebruiken en doven. Zweedse fakkels zijn alleen geschikt voor gebruik buitenshuis!

  De fakkels die in onze webwinkels aangeboden worden zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Toch ervaren wij dat mensen voor hun aankoop soms nog wat vragen hebben over Zweedse fakkels. Hieronder enkele antwoorden op de meest gestelde vragen omtrent het gebruik van deze producten.

  Zweedse fakkel brandend

  Hoe kan ik de Zweedse fakkel veilig aansteken?

  De Zweedse fakkel die u bij ons koopt is al helemaal gebruiksklaar gemaakt. Dit houdt in dat er aan de bovenkant, in de inkepingen een bijgeleverde aanmaakblokje aangestoken kan worden. De bovenkant van de boomstam is altijd de kant waar de langste verticale inkepingen in gemaakt zijn.

  Dit blokje werkt op dezelfde manier als de blokjes die gebruikt worden voor het aanmaken van de openhaard. Door met een aansteker of lucifer een vlam tegen het aanmaakblokje te houden, vat deze vlam. Het gedroogde hout dat zich onder en rondom de fakkel bevind, zal vanzelf gaan branden. Het is niet nodig (en zelfs ten zeerste af te raden) om een extra brandmiddel te gebruiken om het aansteken te bevorderen.

  article27915768

  Hoe kan ik de Zweedse fakkel doven?

  Het doven van een fakkel doet u het veiligst met behulp van water, maar wij raden onze klanten altijd aan om indien mogelijk de fakkel in zijn volledigheid op te laten branden vanwege de eventuele rookontwikkeling bij het doven. Let er bij het opbranden natuurlijk ook op dat de ondergrond geen vlam kan vatten en dat u de Zweedse fakkel nooit onbeheerd brandend achterlaat of zonder toezicht laat doorbranden.

  Wanneer u het doven uitvoert met water, is het verstandig om voldoende afstand te houden in verband met het opspattende water en vonken. Hierbij kan ook rookontwikkeling ontstaan. Wees er zeker van dat het vuur geheel gedoofd is. Dit product is een open vuurbron en dient als zodanig behandeld te worden. Voor uw eigen veiligheid en die van anderen is het essentieel dat u de nodige voorzichtigheid in acht neemt als het gaat om openvuur.

  Let op!

  Een Zweedse fakkel is een open vuurbron en daarom alleen en uitsluitend geschikt voor gebruik buitenshuis en alleen op plekken die geschikt en veilig zijn genoeg zijn voor een open vuurbron! Dit product is daarom niet geschikt voor gebruik op balkons. Net als bij alle anderen vuurbronnen dient u te zorgen voor uw eigen veiligheid en die van anderen. U dient kinderen te wijzen op de gevaren van open vuur en hiertegen te beschermen.

 • Op zoek naar Zweedse fakkels?

  Breng sfeer in de tuin met een Zweedse fakkel

  Zijn de dagen donker en koud, dan zorgen we gewoon zelf voor een aangename sfeer in de tuin. Dit kan natuurlijk met een trendy vuurschaal of een traditionele vuurkorf, maar minstens zo leuk zijn Zweedse fakkels!

  Een Zweedse fakkel is een ingezaagde boomstam die langzaam tot de grond opbrandt. Je plaatst de boomstam verticaal op de grond en steek het bijgeleverde aanmaakblokje aan. Heel eenvoudig! Het is overigens wel aan te raden om bijvoorbeeld een asopvangbak onder de Zweedse fakkel te plaatsen. De asresten ruimen zo lekker makkelijk op en u heeft geen rotzooi op uw terras of gazon.

  Verkrijgbaar in verschillende hoogtes

  Zweedse fakkels zijn in verschillende afmetingen en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Bij Zweedsefakkelonline.nl verkopen we Zweedse fakkels in de hoogtes 20 cm, 25 cm, 50 cmen 100 cm. De brandduur van de verschillende fakkels is o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden, maar varieert van circa 1,5 uur tot circa 6 uur.

  Sfeervolle aankleding van de tuin

  Zweedse fakkels zorgen echt voor een unieke sfeer. Je kunt ze verspreid over de hele tuin of  bijvoorbeeld in een  leuke vuurschaal of speciale standaard bij de loungeset plaatsen. Maar ook in een vuurkorf of gewoon op een onderplaat komt de Zweedse fakkel uitstekend tot zijn recht.

  Het grote voordeel van Zweedse fakkels ten opzichte van kampvuren is dat deze natuurlijk veel compacter zijn en er zodoende meerdere warmtebronnen over een heel gebied verdeeld kunnen worden. Het is dus een prima en veilig alternatief voor een kampvuur. En met name sfeervol….

  Veel gebruikt tijdens feesten en buitenevenementen

  De Zweedse fakkel wordt veel gebruikt tijdens Oud & Nieuw feesten, buitenevenementen, optochten, huwelijksfeesten, tuinfeesten, barbecues of gewoon voor een gewone gezellige avond in de tuin of op het terras. Met meerdere Zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een weelderig vlammenfestijn. Zet je ze op een rij, dan kun je een pad schitterend verlichten of markeren.

  Kortom; Ben je op zoek naar een bijzondere manier om sfeer en warmte te creëren, dan is eenZweedse fakkel echt iets voor jou. Deze kleine boomstam zorgt voor urenlang plezier. Daarnaast is het natuurlijk een heel leuk verjaardagscadeau, kerstgeschenk of item voor in het kerstpakket! En heb je een wat groter aantal nodig, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Misschien dat we je wel een lagere prijs kunnen aanbieden….

5 artikel(en)