Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

De Zweedse fakkel

De Zweedse fakkel is een geweldige blikvanger

Een tuinfeest of gewoon zin in een sfeervol avondje? Zweedse fakkels zijn niet alleen een bijzondere blikvanger, maar ze doen ook uitstekend werk als licht- en warmtebron!

Zweedse fakkels zijn rechtopstaande boomstammen die zijn ingezaagd met een kettingzaag. De Zweedse fakkel  is zo ingezaagd dat tijdens het branden een maximale aanvoer van zuurstof ontstaat. Hierdoor zorgen ze voor een maximale opbrengst aan licht en warmte.

Veilig alternatief voor een kampvuur

Het grote voordeel van Zweedse fakkels ten opzichte van kampvuren is dat deze vele malen compacter zijn en er zodoende meerder warmte bronnen over een gebied verdeeld kunnen worden. Het is dus een prima en veilig alternatief voor een kampvuur.

Zweedse fakkels kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig in een leuke vuurschaal plaatsen. Maar ook in een vuurkorf of gewoon op een onderplaat komt de Zweedse fakkel uitstekend tot zijn recht. Zowel de vuurschalen als de vuurkorven en de onderplaten kunt u snel en voordelig bij ons bestellen.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

De Zweedse fakkel worden geleverd met een aanmaakblokje in de kern van de stam. Dit steekt u eenvoudig aan en de Zweedse fakkel zal door zijn opbouw gelijkmatig opbranden. Afhankelijk van het type fakkel brandt deze tussen de 2 en 5 uur. Zweedse fakkels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bij Zweedsefakkelonline.nl kunt u de fakkels in de maten 20 cm, 25 cm, 50 cm en 100 cm bestellen.

Ideaal tijdens tuinfeest, bruiloft of BBQ

De Zweedse fakkel wordt veel gebruikt bij tuinfeesten, strandparty’s,  huwelijksfeesten, barbecues, buitenevenementen, optochten of gewoon voor een gewone gezellige avond in de tuin, op het terras of op de camping. Met meerdere Zweedse fakkels bij elkaar ontstaat een weelderig vlammenfestijn. Zet u ze op een rij, dan kunt u een pad schitterend verlichten of markeren.

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om sfeer en warmte te creëren, dan is een Zweedse fakkel echt iets voor u. Deze kleine boomstam zorgt voor urenlang plezier!

Bekijk een korte sfeerimpressie