Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Kerstpakketten

Kerstpakket met Zweedse fakkel, vuurkorf, vuurschaal....  Alles kan!

Bent u dit jaar op zoek naar een écht origineel kerstpakket? Bijvoorbeeld een kerstpakket met Zweedse fakkel, een leuke vuurkorf of een trendy vuurschaal? Een kerstpakket dat bij iederéén in de smaak zal vallen? Dan bent u bij Zweedsefakkelonlinel.nl aan het juiste adres!

Voor iedereen een geweldig kerstpakket!

Wij hebben geweldige kerstpakketten, waarin u voor iedere ontvanger, iedere doelgroep en iedere gelegenheid de perfecte geschenken zult vinden. Prachtige kerstpakketten met de beste prijs/kwaliteit verhouding, maar allemaal gebaseerd op het thema “vuur, warmte en gezelligheid”. Want dat is waar we goed in zijn!

Maatwerk kerstpakketten

Onze kerstgeschenken worden samengesteld met de grootste zorg en oog voor detail, zodat u altijd de keuze heeft uit de beste kerstpakketten.

Daarnaast bewijzen we al jarenlang dat we sterk zijn in maatwerk. U bepaalt zelf wat u graag aan uw kerstpakket zou willen toevoegen. Heeft u naast een leuke vuurkorf ook graag een Zweedse fakkel of een popcornpan, dan kan dat. Maar ook marshmallows, een leuke kerstmok of een fleecedeken behoren tot de mogelijkheden. U bepaalt het helemaal zelf!

a
per pagina

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

 

 

Vraag snel een offerte aan of bekijk direct alle mogelijkheden!

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we weer een aantal kerstpakketten met Zweedse fakkel, vuurkorf of vuurschaal samengesteld. Deze kunt u direct online bestellen! De prijzen staan per stuk exclusief BTW vermeld. De verzending van deze kerstpakketten is gratis naar één adres in Nederland en de gewenste afleverdatum kunt u zelf aangeven.

Wilt u liever een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 013-5451966 of stuur ons een e-mail

Bekijk ook:

•  De meest gestelde vragen over onze kerstpakketten
•  Zelf kerstpakket samenstellen