Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Levertijd

VOOR 17.00U. BESTELD, MORGEN IN HUIS!

U wilt uw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. En wij vinden snelle service erg belangrijk!

Meer dan 95% van de artikelen in onze winkel is voorradig en kan dus nog dezelfde dag worden verzonden wanneer u op werkdagen vóór 17.00u. bestelt en betaalt met iDeal. In de meeste gevallen heeft u het pakket dan de volgende werkdag al in huis. Helaas kunnen wij u niet van tevoren zeggen tijdens welk dagdeel uw bestelling zal worden bezorgd. Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost. DHL levert helaas niet op zaterdag.

Omdat we weten dat DHL niet altijd de volgende dag kan leveren geven wij u ook niet die garantie. Wij geven u wel de garantie dat wij het pakket, indien u bestelt op werkdagen voor 17.00u, dezelfde dag aanbieden bij DHL. Op dit moment levert DHL 95% van de pakketten op tijd af.

VOLGEN VAN UW BESTELLING

U kunt het verloop van het verzendtraject wel volgen met een zogenaamd 3S-nummer op de website van DHL (Track&Trace). U krijgt dit nummer per e-mail toegezonden zodra uw bestelling is verzonden. Hier leest u meer over de bezorging.

VERZENDING NAAR BELGIE

We verzenden ook bestellingen naar België. Bestelt u vanuit België dan gelden normaliter dezelfde levertijden. Bij DHL bedraagt de levertijd naar België normaliter 1 werkdag.